KIRŞEHİR / KAMAN - Faik Güngör İlkokulu

Faik Güngör İlkokulu

Gaffar Mah. Atatürk Cad. No13 Kaman/KIRŞEHİR
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında millî ve manevi değerlerine bağlı, sorumluluk düşüncesini hayatın her alanına uygulayarak, 21. yüzyılın ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu gelişim alanlarında sürekli kendini geliştirerek ilçemizde ve ilimizde en üst düzeye erişmiş ÖNCÜ BİR KURUM olmaktır.
Misyon
Eğitimde çağdaş yöntem ve tekniklerle sürekli yenileşme ve gelişmeyi sağlayarak öğrencilerimizi bir üst öğretime hazırlarken aynı zamanda çağın gereksinimlerine uygun bir hizmet sunarak bireysel farklılıklarına saygı duyan, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıyarak çağdaş uygarlık seviyesinde bilimi rehber edinen; erdemli, yardımsever, yapıcı, aldığı terbiye ve eğitimle kendine ve çevresine duyarlı iyi bir insan ve vatandaş olarak yetiştirmek.
Otopark:1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM ANASINIFLARI İKİLİ ÖĞRETİM
Ders Başlama:08.30 Öğle Arası :12.00 - 13.00 Ders Bitiş:14.35
Ulaşım
Kaman terminalinden Kırşehir merkeze ve Kırıkkale´ye, yine Kırşehir merkezden ve Kırıkkale´den Kaman´a halk dolmuşları ile her saat başı ulaşım yapılmaktadır. Aynı zamanda otobüslerle Ankara´ya da ulaşım sağlanmaktadır.
KIRŞEHİR İLİNE UZAKLIK 50 KM´DİR. OKULUMUZ KAMAN İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
e-Twinning Temel Eğitimde 10.000 Okul Çevre Dostu 1.000 Okul