KIRŞEHİR / KAMAN - Faik Güngör İlkokulu

AYIN ÖĞRENCİSİ ve AYIN SINIFI PROJEMİZ

Okulumuzda Aralık ayı itibariyle her ay yapılmak üzere "Ayın Sınıfı" ve Ayın Öğrencisi" seçimi uygulaması gerçekleştirilecektir.

Her ay okulumuzda örnek davranış gösteren sınıflardan bir sınıf ve bir öğrenci ayın sınıfı ve ayın öğrencisi olarak seçilip sitemizde yayınlanacak; aynı zamanda ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz okul idaresi tarafından sürpriz ödüllerle ödüllendirilecektir.

FAİK GÜNGÖR İLKOKULU

AYIN ÖĞRENCİSİ ve AYIN SINIFI SEÇİM ÇALIŞMASININ AMACI

·         Her ay kişilikli, başarılı,  dürüst ve ideal öğrenci davranışı sergileyen öğrencileri "Ayın Örnek  Öğrencisi" olarak seçmek, ödüllendirmek ve onurlandırmak, öğrencileri olumlu davranmaya yönlendirmek.

·         Ayın örnek öğrencisini seçerek öğrencilerin başarılı, ahlaklı, terbiyeli ve saygılı olmanın teşvik edici davranışlar olduğunun önemini kavratmak

·         Öğrencilerdeki okula uyum sürecini etkinleştirmek.

AYIN ÖĞRENCİSİ ve AYIN SINIFI seçimleri aşağıdaki kriterlere göre okulumuzun oluşturduğu komisyon tarafından belirlenip bir sonraki ayın ilk haftası ilan edilecektir.

03-12-202203-12-202203-12-202203-12-2022

Yayın: 03.12.2022 - Güncelleme: 03.12.2022 20:22 - Görüntülenme: 882